torstai 27. marraskuuta 2014

Team Trifinity - tiimitapaaminen

No mitä jännää - tuliko fitnesspirkolle ennenaikainen joulu? ;)
Aiemminkin on varmaan käynyt ilmi, että kuulun Team Trifinityn kisatiimiin. Tiimissä meitä on osaavien valmentajien hellässä huomassa reilu kymmenen tyttöä, joista suurimmalla osalla häämöttää kisat nyt tulevana keväänä. Viikkoja kisoihin on muuten enää vajaat kaksikymmentäyksi! Jaiks ja joko voi virittää aamukamman!?  Istumalihaksiasi ajatellen voisin kuitenkin kirjoitella siitä ja dieettikuulumisistani ihan oman tarinansa tuonnempana - tällä kertaa ajattelin nimittäin kertoa sinulle viime lauantaisesta tiimipäivästämme joka siis pidettiin 23. marraskuuta valmentajieni kotipaikkakunnalla Vaasassa. Olin odottanut tapaamista kuin kuuta nousevaa!

Kyseessä olisi päivän mittainen reissu, ja piinkovana punttimimminä valmistauduin tiimipäiville tietenkin omien dieettieväiden kera. Siispä edeltävänä iltana kaivoin taas itsestäni esiin sen oman elämäni alastoman mastercheffin ja sulkeuduin keittiöön preppaamaan bodyruoat matkalle mukaan. Ei fitnesspirkon passaa sentäs snägäreille grillijonoihin pysähtyä räyhäämään vaan rinnan alle pisteltiin omaa ihkua fitnessmurua tietenkin! Koko päivän eväistä koostui suuri kylmälaukullinen muonaa mukaan, jotta akka pysyisi lihoissaan.

Lauantaiaamu tulikin nopeasti ja innosta puhkuen kärräsin evääni sekä hanurini autoon. Mukaan pakkasin myös pinkin tyynyn kauneusunia varten ja yhden isin ratin taakse. Hovikuskini ansiosta vähentelin univelkaani turvallisesti pelkääjän paikalla sen sijaan, että rattiin nukahtamisen seurauksena lukua otettaisiin ennemmin tai myöhemmin tienpenkassa. Kiitos isi turvallisesta matkasta! <3

Kello 13.00 automobiili sitten kaarsi Wasa Sports Clubin pihaan. Kuntokeskus oli minulle Vaasan tavoin uusi tuttavuus ja vatsassa tuntui lepattavan perhosten sijaan muutama suurempi siivekäs. Jännitti, sillä tapaisin tiimin tytöt nyt ensimmäistä kertaa - kaikki porukan fitnesskissat eivät tosin paikalle päässeet mutta juttu luisti hyvin! Oli ihanaa tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin <3


Valmentajien saavuttua päivä alkoi pienellä kuulumisten vaihdolla, jonka jälkeen suunnattiin treeniin. Tekemisen meininki oli porukalla kova ja hiki virtasi! Kyllä akatkin osaa! Treenien jälkeen istahdimme yhteen keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia lajista, ravinnosta ja kisadieetistä. Sain uuden treeniohjelman ja ruokavalio päivitettiin uuteen uskoon. Superslurps ja nam!

Goodiebags!
  Saimme myös ihanat tiimivaatteemme logopainatuksin ja oltiin kyllä aika magee porukka vaikka itse sanonkin! <3 Kyllä pinkki on pop! Lisäksi meille oli järjestetty leikkimielinen tietokilpailu palkintoineen ja saimme kotiinviemiseksi vielä Scitec Nutritionin meille lahjoittamat monipuoliset goodiebagit.

Päivä päättyi korkokengät jalassa tehtäviin poseerausharjoituksiin eli juuri siihen pyllynpyöritykseen, mikä omaa lajiani niin hyvässä kuin pahassakin leimaa. Bikinifitnestä hieman avatakseni voisin kertoa, että siinä alkukipailun arviointiperusteet ovat kehon tasapainoisuus ja muoto, kehon kokonaisvaikutelma jossa huomioidaan ihon ja rusketuksen sävy sekä ryhti. Finaalikierroksella arvioinnissa otetaan näiden lisäksi huomioon lajille ominainen t-kävely sekä siinä esiintyminen.

Vaikka kyseessä on siis muukin kuin pelkkä pepunnäyttölaji, on lavaesiintymisen osuus bikinifitneksen arvioinnissa noin 50 prosenttia. Huonolla esiintymisellä voi siten pilata muutoin upean paketin lähes täysin! Treeniä akka treeniä siis! ;)


Näin bikinifitneksessä poseerataan - vaimitensemeni? ;)
Harjoittelimme pyllistelyä ja viilasimme asentoja asiantuntevassa otteessa mahdollisimman edustaviksi ;) Musiikki raikasi ja kävimme kisatilanteen kuvitteellisena läpi, jokainen vuorollamme esiintyen ja palautetta saaden. Nautin tilanteesta täysin rinnoin ja pullein pakaroin! ;)

Viiden aikaan tärskyt alkoivat olla pulkassa. Halaukset valmentajille ja tiimikavereille - päivä oli ihan pööfekt! Tiijättekö jos vain mahdollista, niin mun motivaatio tähän omaan tekemiseen kasvoi potenssiin ääretön.

Kotiuduttani en olisi malttanut mennä innostukseltani yöunille. Viritinkin herätyskellon soimaan aikomuksenani roikkua seuraavana aamuna Balancen ovenkahvassa reippaana heti klo 0500 ;) Treenikassiin tuli pakattua myös korkokengät - sunnuntaiaamun pers' hiessä vedetyn plyotreenin päätteeksi en malttanut olla takomatta kun rauta oli kuumaa ja vedin puolen tunnin poseerausharjoituksen päälle! Jatkossa olenkin treenin jälkeen tutumpi näky korkkarit jalassa tatamilla kuin riisikakku huulessa salin sohvalla istuksimassa. Game is on, sweetie pies! <3

Tässä kuvassa esittelen hupparia enkä hanuria.
#vahinkobelfie
<3: Jantsku

5 kommenttia:

  1. Hei, olenko ainut jolla ei kaikki kuvat näy vaan tilalle tulee vain jokin harmaa pallura :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ongelma näyttää olevan myös minulla, voi harmitus eli et varmasti ole ainoa! Olen yhteydessä käyttäjätukeen, joten jospa ongelma saataisiin pian korjattua :)

      Poista
    2. Problem solved ja kaikkien kuvien pitäisi nyt näkyä :)

      Poista
  2. Heissan! Oon kanssa alkanu tässä parin vuoden ajan olemaan kiinnostunut fitneksestä! Ennen kaikkea bikini fitneksestä. Haluaisitko laittaa mulle mun a-postiin millareetta@hotmail.com vähän teidän tiimin hintoja valmennukselle :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Milla ja kiitos kommentistasi! :) Kurkkaapas sähköpostiasi, laitoin sinne tänään vihdoin viestiä :)

      Poista