sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kassit täynnä

Joskus mukana tuntuu olevan tiiliskiviä tai Huuko -
fitnesskoiran bikinipeppu ei kuitenkaan ihan mahtunut laukkuun
Gymtime! Taas kerran raahaan täpötäyttä treenikassiani ja mietin, että ironista kyllä ilman salilla tehtyä haban kasvatusta en varmaan jaksaisi treenilaukkuani edes kantaa.

Mitä minulla on taas mukana? Rakennustiiliä tai muuten vain koko omaisuuteni kenties?

Kiviäkin luultavasti kiinnostaa salilaukkuni sisältö enemmän kuin juuri sinua. Villistä veikkauksestani huolimatta aion kuitenkin uhmata blogini katselukertoja sekä romahdusta lukijamäärässä ja esittelen sulle tuon punttipirkon elintärkeän asusteen sisällön. Silmäillään siis Jantskun kasseja vähän tarkemmin.

Minulla on oikestaan kaksi varsinaista salilaukkua, joista toinen on Intersportista aikanaan ostettu Puman musta ja styylikäs veska. Laukku, joita myös itseni kaltaisilla teinixeillä näkee ihan jokapäiväisessä arkikäytössä.
Nätti kuin sika pienenä ja valitettavasti liian pieni myös nykyiselle treeneissä tarvitsemalleni tavara-arsenaalille. Siitä syystä tyhjää siis täynnä!

Aktiivikäytössäni on siten ihan käytännön syistäkin johtuen vähän suurempi, vaaleanpunaisempi malli - allaolevassa kuvassa esiintyvä turbolaukku. Tuo uskollinen ystäväni kulkee mukana säällä kuin säällä. Kyseessä on itseasiassa vuosien takainen hankinta, jonka juuret juontavat eteläpohojanmaalaiseen pikkukylään. Laukku on hankittu siellä olevasta ehkä ainoasta kaupasta jossa oli rehujen, talikoiden ja kumisaappaiden lisäksi myytävänä myös treenilaukkuja.
Citypirkon treenikassi on maalaispitäjästä


Pinkki on ihan pop. Sauma repesi Huukon sulloutuessa laukkuun.

Kun kassin sisältö puretaan lattialle, näyttää se kutakuinkin kaaokselle:


Tämän kaaos on kuitenkin tietoinen ja hallittu. Laukussa on perussettiä aina treenikengistä, salihanskoista, treenivyöstä ja rannesiteistä vetoremmeihin. On salikalsonkia ja treenitoppia, lippiksiä löytyy badhairdayta varten. Ja siis tuo sateenvarjohan on hyvinkin tarpeellinen ainakin näin Suomen talvessa!

Sheikkereitä tarvitaan latausjuomaa ja palautuscocktailia varten, eväsrasiassa kulkevat aina treeninjälkeiset palauttavat riisikakkuset. Tämä likka onkin aika tuttu näky salin sohvalla punttihumpan jälkeen - hikisenä mutta tyytyväisenä kaksin käsin riisikakkuja ääntä kohti nakkelemassa ;)

Salin kulkukortti kulkee kassin mukana niinkuin purkka tukassa. Treenaamaan pääsee käytännössä milloin vain, ainoastaan yöaikaan muutaman tunnin ajan lupaa sisäänpääsyyn ei heru kortillakaan ;) Tämä on hyvä asia jo senkin vuoksi että paatuneinkin, nimeltämainitsematon saliholisti Jaana malttaa vetää henkeä ja nukkua edes öisin.

Tässä vaiheessa voisinkin muuten kiittää Balancen ihanuuksia kaikesta siitä tuesta ja kannustuksesta, minkä olen jo tähän astisen taipaleeni kulkemisessa heiltä saanut <3 Käsi lipassa, tippa linssissä - ihan parasta porukkaa!

Salikassista löytyy treenipäiväkirjan ja harjoitusohjelmien lisäksi tietenkin myös muistiinpanovälineet. Prinsessakynät ovat antaneet aihetta keskustelunavaukseen useammin kuin kerran ;) Vaikka treenataankin tosissaan niin ei sitä tarvitse tehdä silti liian kurttuotsaisesti, naama norsun vatulla. Kun tekstin lisäksi luistaa myös treeni, niin mikäs siinä ja pidetään tyyli omana ihan loppuun saakka! Ei elämä ole liian vakava asia ;)


Salikassini vakiovarusteisiin kuuluu myös rullallinen tarrateippiä. Koirataloudessa karvoilta ei voi välttyä varsinkaan silloin, kun kolme 35 kiloista pikkukaveria vaihtaa kesätukkaa tuhdimpaan talviturkkiin. Koska en halua treenata perse karvaisena, päädyn aina rohmuamaan sata ja yksi rullaa joko Henkkamaukan laarista tai Cittarin Mammuttimarkkinoilta kyynärpäätaktiikalla mummojen seassa luovien.
Parempi karva rullassa kuin kymmenen takamuksessa
Ystäviäni tuskin yllättää, että pinkki huulipunapurtelo löytyy tämän mimmin treenilaukustakin! Pakollinen puna kulkee meikkipussukassa, jonka olen saanut rakkaalta äitiliiniltäni:
Motto!
Joskus kuitenkin on myös päiviä, jolloin aktiivinen saksanseisojapoikanen Riko on päättänyt pakata treenikassini hänen makunsa mukkaan. Silloin treenikengän tilalle on ilmestynyt pallo tai pinkki lelusiili ja salihanska on vaihtunut pehmonalleen tai puruluuhun! Niissä tapauksissa ensin otetaan vähän kierroksia ja lasketaan sataan, käydään kotona tekemässä vaihtokaupat ja treenin jälkeisessä endorfiinihumalassa juttu jaksaa jo naurattaakin! Koirakamujen kanssa elämä ei ole ainakaan tylsää! <3
Tätä kaikkee voi löytyä Jantskun treenikassista silloin, kun Riko pakkaa

Tässäpä oli siis pientä viikkokatsausta siihen, millä materialla puntit pistetään aina salilla tutisemaan. Tötteröön on muuten laitettu pöhinää muussakin kuin materian muodossa - nimittäin aterian! Kalorimääriä on alettu maltillisesti tipauttelemaan ja katsotaan pikkuhiljaa, että minkä muotoinen akka tästä pienen silavakerroksen alta paljastuukaan.
Tavoite kirkkaana mielessä:
itsehillintä namien äärellä on levelillä EXPERT!
Viikon päästä lähden myös tiimipäiville Vaasaan valmentajiani ja muita tyttöjä tapaamaan - luvassa siis pyöreetä pakaraa ja fitnessintoilua potenssiin kymmenen :) Do what you love and love what you do!

<3: Jantsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti