torstai 5. maaliskuuta 2015

Treenivaatteet on mun aatteet - Husky Banana

Siis no kyllähän sä tiijät sen ihanan tunteen, kun ostat itelles jotain uutta ja nättiä? Turhaa, tarpeetontakin ehkä ;) Miehet ostaa autoja ja ilahtuu korjaussarjoista, me naiset hömpsötellään sitten muuhun mukavaan.
Rakkaudesta kenkiin!
Ohessa muutamat mun muutamista kymmenistä <3

Minä oon aina tykännyt kaikesta sievästä ja silloin ennen rahavirrat tuli kanavoitua suoraan mekkokauppoihin, kenkäputiikkeihin ja laukkuliikkeisiin ;) Tällöin elettiin aikaa, jolloin suonissani virtasi enemmän tai vähemmän sitä siideripissiksen verta. Kun sitten partyanimal jalostui hiljalleen sisukkaaksi salirotaksi, tapahtui muutos myös meikäpojan sijoituskohteissa ;)
Minä, salirotta.
Nykyään laitan lanttini mieluummin tarvittavien lisäravinteiden ja ravintorikkaan ruoan lisäksi jumppakalsonkeihin ja -kerrastoihin ;) Jos näköpiirissä on päheet pöksyt tai treenitoppi kaikissa sateenkaaren väreissä, oon niiden edessä aika avuton ja pinkki lompsa alta aikayksikön ihan levällään ;)

Ilokseni sain tässä myös mahdollisuuden tehdä tuttavuutta suhteellisen tuoreen kotimaisen treenivaatevalmistajan, Husky Bananan kanssa. Give me some bananas and pants! ;) Tämän mielenkiintoisesti brändätyn tavaramerkin taustalla seisovat tuottaja Tupu Anttila sekä suunnittelija ja valokuvaaja Mimmi Paradise.



Husky Bananan veikeet ja yksilölliset printit yhdistettynä huippumateriaaleihin on semmoinen yhtälö, josta tämä tyttö lukion pitkällä matematiikalla laskettuna tykkää! Valikoima koostuu tällä hetkellä kolmesta eri trikoomallista, joista itse sain testattavakseni Smoky Day Snake -pöksyt. Sehän oli muuten rakkautta ensi reenillä! <3
Posti kulkee kun kusti polkee - lähetys sisälsi tällä kertaa mustan laatikon
Kangas on oikeesti hengittävyydestään huolimatta erittäin jämäkkää ja pitää pläskit hyvin aisoissa ;) Pershikikään ei pääse vaivaamaan, sillä tuotteen kuivumiskyky on huippuluokkaa. Husky Banana käyttää treenihousuissaaan Ultra+ Compression materiaalia, joka koostuu joustavasta spandexista ja polyesterista. Tämä on semmosta matskua joka antaa lisätehoa liikuntasuoritukseen lisäten lihasten hapensaantia ja parantaen maitohappojen poistumista, vähentäen treenien jälkeistä lihasarkuutta. Love it!
Husky Banana ja kuosi on Smoky Day Snake - en oo kyllä yhtään käärmeissäni! ;)
Housut löydät TÄÄLTÄ.
Allekirjoittanut testasi ja voi antaa sanansa siitä, että kyykätessä pikkuhousut ei paista läpi ja tuotekuvauksen lupaus myös "camel toe"-vapaasta ominaisuudesta piti kutinsa ;) Ja jos sanani joudun syömään niin mörökölli minut vieköön! Mulle nuo yllämainitut on semmoisia seikkoja, joita itse treenivaatteessani näin naisena arvostan - mitä muuta sitä osaisi enää pyytääkään?! No okei ehkä vastaavasta materiaalista valmistettuja urheilurintsikoita, mutta pikkulintujen laulun mukaan niitäkin on tulossa valikoimaan myöhemmin ;)

Tsemp tsemp kyllä nyt kulkee!
Kiitos Husky Banana <3
Koska Husky Banana -sarjan tuotteita myydään ilman välikäsiä vain ja ainoastaan merkin nettikaupan kautta, eivät tuoteet ole hinnalla pilattuja. Sen lisäksi me tarjotaan nyt yhdessä sulle mahdollisuus tilata omat sähäkät trikoopöksysi vieläkin edullisemmin: kun lisäät ostoskorissasi koodin JAANAALE niin -20% alennus on sinun. Tähän päälle ei tule edes toimituskuluja, maksat siten vain ja ainoastaan tilaamistasi tuotteista. How cool is that?! Pääset tutustumaan tuotteisiin sekä tekemään tilauksesi Husky Bananan nettisivuilla www.huskybanana.com. Tää alennuskoodi on voimassa 31.3.2015 saakka.

Itselleni koko S oli oikein soppeli ja lahkeissakin piisasi pituutta tälle 169 senttiselle matamille, että vertailepa siitä. Joustavuutensa ansiosta housut kyllä muotoutuu juuri sun kurvien ja kukkuloiden mukaan kuin toinen iho ja salilla fiilis olikin kuin nakuna olis patsastellut - onneksi peili kertoi muuta ;)

Hei ja jos sä tykkäsit niin tykkäähän myös Facebookin puolella - saat banaanikoiran tuoreet kuulumiset uutisvirtaasi ensimmäisten joukossa klikkaamalla TÄSTÄ ;) Brändi on seuraamisen arvoinen myös Instagramissa @huskybananafarm, josta löytyy lisää mageita valokuvia sulle pikku some-addiktille ;)


Ainiinjoo ja pitää vielä erikseen kiittää teitä suloisia simasuita - edellistä postausta kateltiin siihen malliin että 12 000 (!!!!!!!!) lukukerran raja meni rikki ja vieläpä ihan parissa vuorokaudessa :O OMG eihän mun helmitaulussa oo ees niin paljon helmiä, että osaisin hahmottaa sitä määrää <3

JOTEN KIITOS, NIIAUS JA PINKKI PERHOSENKEVYT PIKKUSUUKKO POSKELLESI <3


 Näihin tunnelmiin ihanaa päivää sulle, murmeli!
<3: Jantsku-Bantsku

..eikun hupsista keikkaa, tais tulla väärä kuva!


Yllä mainitussa kuvassa ei suinkaan ole dieetin hapattama naamatauluni vaan selfiekoiranpoikanen Riko. Alempana sitten allekirjoittanut akan kutale - tää niinkuin ihan vaan selvennykseksi ja väärinkäsityksen välttämiseksi ;)
Se o moro!



*Yhteistyössä mukana Husky Banana

2 kommenttia:

  1. Monet treenihousut kokeilleena haluaisin viimein sellaiset, joista ei pikkarit paista läpi. Onko Husky Bananat maineensa veroiset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja on ihan vilpittömästi todettava, että kyllä ovat maineensa veroiset :) Tässä on nyt muutaman viikon verran tullut Huskyn Böksyjä testattua ihan in action - on kyykätty ja pyllistelty. Pikkareiden väri on pysynyt kanssatreenaajilta salassa eli ei paista läpi, housujen materiaali on tosi laadukas eikä mitään "luiperoa" kangasta :) Rohkeasti vain kokeilemaan! :)

      Poista