perjantai 27. maaliskuuta 2015

Voihan videopostaus!

Siis kääk nyt nostetaan homma toiselle levelille - kuvat alkoi elämään ja eetterissä on nyt ihan ihka ensimmäinen video! Kato kuulumiset jos kiinnostaa ;) Varoituksena mainittakoon, ettei videota suositella tiukkapipoisten tai heikkohermoisten silmille ;) Löysääthän siis sun villapipoa, koska muutoin vaarana on herneen vetäisy sieraimeen ihan palkoineen kaikkineen ;)



Tämä postaus tehtiin yhteistyössä Mass.fi-sivuston kanssa, mutta videon sisällölliseen antiin ei muilla ollut osaa tai arpaa kuin allekirjoittaneella itsellään ;) Pitäsköhän täydentää CV:tä titteleillä: käsikirjoittaja, kuvaaja ja mainoskasvo? ;)

Videolla esiintyivät oman napani lisäksi:

MASS TONALIN CLA-KAPSELIT (Unflavoured):

Mass Tonalin® CLA on laadukas mutta edullinen CLA-kapseli. Huippusuosittu rasvahappovalmiste rasvanpolttoon, laihdutukseen ja dieetille nyt kun kesäkin lähenee ja jokainen tavoittelee sitä omaa kesäkuntoaan ;) Kyseisessä pakkauksessa on 365 kapselia, joista kukin sisältää 1000mg CLA –happoa eli kestää kauan vaikkei ehkä ihan isältä pojalle ;)

Ihmepilleri ei silti tämäkään ole, mutta CLA:n on todettu auttavan rasvanpoltossa sekä nopeuttavan palautumista ja vähentävän harjoittelun jälkeisiä lihaskipuja. CLA vaikuttaa positiivisesti myös lihasmassan lisäämiseen, sillä rasvahapot ovat hyvin keskeisessä merkityksessä tavoitteellisessa harjoittelussa. Kyseinen tuote löytyy TÄÄLTÄ.


MASS IBCAA POWDER:
 
Mass iBCAA Powder on laadukas jauhemuotoinen aminohappovalmiste, joka sisältää haaraketjuisia aminohappoja. Erona tavalliseen BCAA:n on se, että tämä tuote on instantoitu eli liukenee veteen tavallista nopeammin ja siten imeytyy myös elimistöön ja lihaksiin suorastaan vauhdilla.

Yleisesti aminohapot auttavat lihaskudoksen ylläpidossa sekä säilyttämään kehon glykokeenivarastoja. Näinpä ne tukevat lihasmassan säilymistä kovassa treenissä ja niukemmallakin ruokavaliolla. Itselläni testissä oli maku Sweet Lime (NAM!) mutta tätä tuotetta voit herkutella myös mauissa Bubblegum eli purkka , Pineapple eli ananas tai ihan vaan ilman makua eli mauttomanakin :) Tilaa omasi TÄÄLTÄ.

Massin tuotteet ovat korkealaatuisia mutta kohtuuhintaisia. Mee ja tee oma tilaus osoitteessa www.mass.fi, jossa muuten on tälläkin hetkellä aika huikeita tarjouksia :)

Pusuja sekä poweria reeneihin just sulle!

<3: Jantsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti