sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Hei hei mitä kuuluu..?

..sä kysyt ja kaikki on ok :) Tässä on pari viikkoa taas vierähtänyt ja blogikirjoituksen aiheet pyörineet päässä, senkus olis vaan sanoiksi ne ehtinyt pukemaan. Mieluummin toki kirjoitan ainoastaan silloin kun on jotain sanottavaakin, jotta homma pysyy sulle ja kiville kiinnostavana ;)

Tällä kertaa ajattelin kuitenkin kirjoitella ihan ilman sen kummempaa vaaleanpunaista lankaa. On vain niin monta asiaa, mitä haluan sinun kanssasi jakaa :)

Aloitetaan kisaan tähtäävillä kuulumisilla eli treenit potkii hyvin. Motivaatio on 110% ja tekemisen meininki sen mukaista. Tällä hetkellä Balancen oven saranoita kulutetaan kymmenen kertaa viikossa aerobisineen, poseerauksineen kaikkineen ja eipä siinä mitään - tätähän mä rakastan tehdä <3
Viimeiset kaksi viikkoa on treenattu pitkää sarjaa lukuisilla toistoilla tehden. Seuraavat kaksi viikkoa sitten vähennetään toistomäärää mikä on suoraan verrannollista tietenkin limppujen määrään tangon päässä. Pikkulasten painot siis nurkkaan ja rytinää sekä ryskettä kehiin - love it! ;) On kyykätty, on prässätty, on hypitty bokseilla ja melkein seinilläkin ;) Habaa on pumpattu ja ojentajalihaksia jumpattu. Tässä vaiheessa etureisissäni on kuulema riittävästi jo massaa, joten valmennustaholta tuli viestiä että levisten repeämisen välttämiseksi etureiskat treenataan jatkossa pienillä, ainoastaan lihasta ylläpitävillä painoilla. Wiuhhh ja fiilis on että jotain on tehty siis oikeinkin! ;)

Dieettihommat myös ruokapuolella potkii sen verran mukavasti, että ihan tässä melkein mustelmilla ollaan ;) Hiilareita ei akan moottoriin oo tankattu nyt pariin viikkoon, mutta toistaiseksi järki juoksee yhtä vilkkaasti kuin Jantsku aamuaerobisella ;) Varsinaista herkkuateriaa eli niin sanottua cheat mealia ei menyyseen enää tällä hetkellä kuulu. Ärsyttävä pikkunälkäkin on saapunut kuokkavieraaksi dieettikarkeloihin silloin tällöin, mutta siihen on varauduttu kattamalla juhlapöytään eioota ja kyytipojaksi lasillinen vettä. Kuuluu asiaan ja rasva palaa! Voitteko silti uskoa, että kerran viikkoon saan syödä korvaavana ateriana tuota alla olevaa kuvaa tähdittävää namiskuukkelia!?
Yummy in my tummy! <3
No en mäkään mutta totta se on! Mua Instagrammissa seuraavat saivatkin jo kuvamaistiaisen tuosta juustokakusta aiemmin, sillä joo-o tämä pähkinäaivo totisesti onnistui nakkisormillaan näppäilemään itsensä myös sen some-kanavan ihmeelliseen maailmaan. Ja nyt jo pahemmin koukussa kuin kala onkivavassa! :D Mutta elikkä tosissaan niin mikään tavallinen sokeripommi tai hiilarihässäkkä tuo juustokakkunen ei sentään ole, vaan ihan ehtaa roteiinia ja muskeliruokaa ;) Sumpit vaan pihisemään niin hommahan on ihan peace of cheesecake!

Kaikkee jännääkin on tapahtunut. Mua on pyydetty kertomaan mun elämäntavasta ja matkastani kisalavoille erään yhdistyksen kokoukseen, jonka teemana on Kunnon Vuosi. Tää tapahtuu maaliskuussa. Sitten mä oon nähnyt mun naamaa peiliin tuijjottamisen ja selfieiden ottamisen lisäksi myös Maikkarilla eli MTV3-kanavalla. Joo ja vaikka tätä on vaikee uskoo niin en siis oo Kymppiuutisten loppukevennyksenä vaan ihan kotisalini eli Kuntokeskus Balancen televisiomainoksessa vain ;) Mainoksen pääset halutessasi katsomaan vaikka TÄSTÄ.

Niin tai sitten voit tehdä kuten mun mami, ja istua television ääressä päivän odottamassa että no tuleeko se mainos vai eikö tule. Jos odottelusta ei jää muuta käteen niin ainakin osaat ulkoa Maikkarin muun mainonnan mennen tullen sekä palatessa. Niin ja tiijät Cittarin kahvitarjouksen voimassaoloajan sekä sen, että miten TENA Lady Ultra Mini Plussat on superhuomaamattomia mutta huomattavan imukykyisiä ja mietippä tätä - takaa raikkauden! Ei ylivuotoja!

Aikaisemmin linkittämäni HighRollerin mainosvideo on vielä tekeillä ja sitten mulle tapahtui myös näin:
GAZOZ Shopin lähettämä pehmeä paketti piristi päivääni kummasti. Lähetyksestä paljastui ihana rentoasu eli huppari ja olohousut - niin suloisen pehmeää materiaalia <3 Vaatteet otin heti testiin ja voin kyllä kertoa ettei laatuun tarvinnut pettyä tälläkään kertaa. Jos et siis halua lähteä ihmisten ilmoille ihan ne ykköset yllä, niin ei tämä vaihtoehto ainakaan kakkoseksi jää ;)

GAZOZilla on verkkokaupassaan laaja tuotevalikoima. Aikaisemmin itselläni on Gazozin tuotteista ahkerimmin ollut käytössä pinkkinen neopren-treenivyö sekä ihanaiset tyttömäiset rannesiteet ;) Kyseisen puljun hinta-laatu -suhde on enemmän kuin kohdillaan. Tuotteiden lisäksi myös palvelu on aina lunastanut kaikki odotukset, lähetykset postitetaan lupauksen mukaan nopeasti ihan muutaman päivän kulueessa. Verkkokaupasta löydät Gazozin oman malliston sekä tunnettujen muiden merkkien tuotteita niin urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Valikoimissa on myös kattava lisäravinneskaala, jotta on jokaiselle ukolle ja akalle varmasti jotakin. Jos sun treenikalsarit on virttyneet tai tarttet muuten vain piristystä komeroosi niin klikkaahan tätä: http://www.gazoz.fi/

Verkkokaupan lisäksi GAZOZ Shopin kivijalkakaupat löydät Lahdesta, Jyväskylästä, Tampereelta ja Kuopiosta.
Yhteistyössä GAZOZ Shop
Kiitos! <3
Minulta on toivottu paljon kirjoitusta kuvien kanssa siitä, millainen olin silloin kun silavaa sutturassa oli enemmänkin. No siitäpä olenkin ajatellut seuraavan tekstin töräyttää eetteriin, joten oohan kuulolla murunen <3 Ja jos on jotain juttutoivetta noin niinkuin muutoinkin niin kommenttia kehiin ja tavoittaa mut pullopostilla tai morsettamallakin ;)
Kuvassa 12 weeks to go!
Tänään taas vähän kireempi ;)

Pusumuiskista ja hei palataan! <3
-Jantsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti