sunnuntai 19. lokakuuta 2014

From dream to reality - ensimmäinen blogikirjoitus

Tämä on lippusi eturivin paikalle 100 km/h etenevään fitnessvaunuun, joten hyppäähän kyytiin seuraamaan pitkäaikaisen unelmani toteutumista ;) Kuljettajana toimin minä eli Jaana, 28-vuotias pirtsakka ja peruspositiivinen elämäntapapunttibirgitta kolomen jiin Kajjjaanista. Matkaa on jo tehty mutta on sitä vielä edessäkin - ensimmäinen pysäkki on Fitness Classic 2015 sarjassa bikinifitness. Kyyti tuskin tulee olemaan tasaista vaan vauhtia ja vaarallisiakin tilanteita riittänee - kannattaa siis olla matkavakuutukset kunnossa! ;)


Fitnesslajit ovat suosionsa huipulla ja fitnesspimujen aihetta käsitteleviä blogeja on viimevuosien aikaan putkahdellut päivän valoon kuin sieniä sateella. Miksi sitten taas yksi bikinifitnesskisaaja ja just another fitness girl kirjoittaa blogia satojen muiden blogien joukkoon? Vastaus on yksinkertainen: yleisön pyynnöstä ;) Tai oikeammin - Facebook-ystävien ja lähipiirin kannustuksesta. En tiedä, oliko heidän pohjimmainen syynsä saada kuntosaliaiheiset ja ylipirteät treenistatuspäivitykset pois somen uutisvirrasta - mutta tässä sitä nyt ollaan ja vähän jännittää! Tämän blogini raamithan ovat olleet olemassa jo vuoden päivät, mutta vasta nyt on otollinen aika valottaa elämäntapaani sekä pääkoppani sisältöä suuremmalle yleisölle.

Näin ollen blogin ote ei tule olemaan liian vakava tai sisältämään mahtipontisia pohdiskeluja tai suuria filosofisia mietteitä ;) Tekstini tulevat sisältämään itseironista B-luokan huumoria höystettynä kännykkäkameran taatulla laadulla otetuilla kuvilla. Minun itseni näköistä päiväkirjamaista meininkiä siis, jossa yhdistyy kirjoittamisen ilo ja intohimo rautaan!

Aiheet liippaavat elämääni treenin ja fitneksen näkökulmasta, mutta sivuavat myös muuta arkeani. Eikun hetkonen mitähän MUUTA arkea muka - uskottavan salikissan tapaan hengitän ja elän fitnesskuplassani ihan 24/7 ;)


Siispä tervetuloa minä, sinä ja sun serkkus sekä kumminkaimas! Seuraavassa kirjoituksessa avaan hieman tarinaani kuivakan historiikin muodossa, ennen kuin päästään blogin kanssa vauhtiin ja voidaan keskittyä siihen olennaiseen - eli bikinipepun muokkaamiseen ;) Raotan nakkisormilla hieman sokerinhuuruista entisen elämäni esirippua ja sitä, miten matkani pullamössöstä punttipirkoksi sai vuosia sitten alkunsa. Mikä oikein sytytti todellisen kipinän lajiin silloin, kun olin vielä nuori ja.. no muuta en sitten ollutkaan ;)

Palataan ja halataan kun tavataan! Pus <3

- Jantsku

2 kommenttia: